28 noiembrie 2017

Uită de cozile de la poștă cu serviciul Post Terminal!

Pe an ce trece tot mai popular devine e-shoppingul. Mii de colete și trimiteri poștale sosesc zilnic în țară. Și pentru a le ridica, mii de oameni stau în cozi sufocante la oficiile poștale.

Pentru evitarea acestor cozi Poșta Moldovei a lansat serviciul Post Terminal. Deși serviciul este disponibil din 2015, eu l-am folosit abia în această vară și sunt foarte mulțumit, motiv pentru care ți-l recomand și îți descriu mai jos cum să îl folosești.
1. Accesezi www.pt.md și te înregistrezi cu adresa de email și numărul tău de telefon.



2. După înregistrare, completezi datele personale din profil, alegi cel mai apropiat post terminal și în final obții adresa ta de la post terminal. Exemplu: POST-TERMINAL 000017580009



3. Pe site-ul de unde faci cumpărături setezi în câmpul Adress 2 codul primit în pasul 2.

  


Treaba e făcută. Nu ai decât să aștepți sosirea trimiterii tale poștale.

Când coletul tău ajunge la poștă, vei primi un mesaj pe email, care te va anunța că acesta este pregătit pentru livrare. 


Iar până seara primești un alt mesaj (email și sms) care conține un cod secret, cu ajutorul căruia vei deschide caseta de la Post Terminal.


  


La terminal introduci numărul de telefon, apoi codul primit și, dacă totul e corect, caseta se deschide și îți poți lua coletul.



Dacă nu ridici coletul timp de 3 zile, el va fi livrat la oficiul poștal din adresa indicată în profil.

Economisești o grămadă de timp cu acest simplu serviciu, care mai e și gratuit.

PS. Serviciul este disponibil doar în Chișinău.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu