14 aprilie 2020

Bravo TV a devenit canal de desene animate - МУЛЬТ

În cadrul ședinței Consiliului Audiovizualului din 10 aprilie postul Bravo TV a venit cu solicitarea de a i se aproba o nouă siglă.

La o ședință anterioară, din 27 martie Consiliul a amendat Bravo TV, pentru utilizarea unui alt element de identificare a serviciului media audiovizual decât cel indicat în dosarul lui. Anume acela care a fost aprobat oficial în 10 aprilie – Мульт/Bravo TV.

În februarie 2020, CA a examinat o sesizare din partea APRRM în care se spunea că începând cu luna ianuarie 2020 canalul rusesc Мульт, difuzat în rețelele de cablu, inserează publicitate locală din Moldova. Oare nu era de fapt Bravo TV?
Ancheta CA a ajuns la concluzia că „TV-Comunicaţii Grup” SRL (fondator RTR Moldova), în calitate de reprezentat al postului de televiziune „Мульт” pe teritoriul Republicii Moldova, rămâne unica entitate care putea interveni în conținutul audiovizual al acestuia. Drept urmare, „TV-Comunicaţii Grup” SRL a fost sancționat cu amendă în valoare de 20.000 de lei.

Întrebări mai multe decât răspunsuri. Dacă „TV-Comunicaţii Grup” SRL reprezintă Мульт” în Moldova, cum poate Bravo TV să retransmită același post?

Anul trecut postul și-a schimbat fondatorul din Lucinschi Chiril în Viziru Claudia și adresa juridică din: MD – 2068, mun. Chișinău, str. A. Russo nr. 1, of. 21, în: MD – 2001, str. Tighina nr. 49/3, ap. (of.) 55, mun. Chișinău.

Postul de televiziune Bravo TV a fost fondat în 2007 de către Chiril Lucinschi. Până în 2016 a retransmis programele TNT din Rusia. Ulterior a preluat unele emisiuni de la Moya Planeta.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu